Siteul ANAF are harta

Da, site-ul ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală) are o hartă a României care poate fi folosită pentru a căuta adrese fiscale. Această hartă se numește „Sistemul Informatic Integrat de Cadastru și Carte Funciară” (SICCFP) și poate fi accesată prin intermediul site-ului ANAF.

Harta este utilă în special pentru persoanele care caută adrese fiscale pentru a înregistra firme, pentru a plăti impozite și taxe sau pentru a obține alte informații fiscale. Folosind harta, puteți căuta o adresă specifică prin nume de stradă, număr de casă sau alte informații relevante. De asemenea, harta poate fi utilizată pentru a vizualiza limitele proprietăților, proprietarii de terenuri și alte informații cadastrale.

Pentru a accesa harta ANAF, trebuie să accesați site-ul ANAF și să căutați opțiunea „Căutare Adrese Fiscale” sau „Hartă Cadastrală”. De acolo, veți putea căuta adrese specifice sau puteți vizualiza harta pentru a obține informații cadastrale. Este important de menționat că anumite informații cadastrale pot fi confidențiale și pot fi accesate doar de către persoanele autorizate.