Cum maresti capitalul social fara sa depui nici un leu?

Nu exista o modalitate legala de a mari capitalul social al unei companii fara sa depui niciun leu. Pentru a mari capitalul social al unei companii, este necesar sa investiti bani suplimentari in companie. Acest lucru poate fi realizat prin aport in numerar sau prin aport in natura, cum ar fi imobilizari corporale sau incorporeale.

In cazul aportului in numerar, actionarii trebuie sa depuna bani in contul companiei in schimbul unor noi parti sociale sau actiuni emise de companie. Aceste noi parti sociale sau actiuni vor fi utilizate pentru a mari capitalul social al companiei.

In cazul aportului in natura, actionarii trebuie sa ofere active corporale sau incorporeale companiei in schimbul unor noi parti sociale sau actiuni emise de companie. Aceste noi parti sociale sau actiuni vor fi utilizate pentru a mari capitalul social al companiei.

Este important sa retineti ca aceste proceduri trebuie sa fie realizate in conformitate cu legislatia in vigoare si ca trebuie sa respectati procedurile si formalitatile corespunzatoare pentru a asigura legalitatea si validitatea tranzactiilor. Este recomandat sa va adresati unui avocat specializat in dreptul afacerilor sau sa consultati autoritatile fiscale competente pentru informatii suplimentare si sfaturi despre modul de a mari capitalul social al companiei.

Lasă un comentariu