Cum afli la ce medic de familie esti inscris?

Pentru a afla la ce medic de familie esti inscris, poti urma urmatorii pasi:

  1. Verifica asigurarea de sanatate: Verifica daca ai o asigurare de sanatate si la ce companie de asigurari esti inscris.
  2. Acceseaza platforma online a companiei de asigurari: Acceseaza platforma online a companiei de asigurari la care esti inscris si autentifica-te.
  3. Cauta sectiunea „Medicul de familie”: Cauta sectiunea „Medicul de familie” sau „Asistenta medicala primara” pe platforma online a companiei de asigurari.
  4. Identifica medicul de familie: Identifica medicul de familie la care esti inscris, care ar trebui sa fie listat in sectiunea „Medicul de familie” sau „Asistenta medicala primara”.

Daca nu ai acces la platforma online a companiei de asigurari sau nu esti inscris la o companie de asigurari, poti contacta direct Casa de Asigurari de Sanatate din judetul tau pentru a afla la ce medic de familie esti inscris. In plus, poti suna la medicul de familie din zona ta si intreba daca esti inscris la cabinetul sau. De asemenea, poti merge la medicul de familie si intreba daca esti inscris la cabinetul sau sau daca poate verifica acest lucru pentru tine.